Pagini

luni, 15 noiembrie 2010

MUTILARI DE ANIMALE PROVOCATE DE OZN

               La Conferinta pentru studiul rapirilor efectuate de OZN-uri, organizata, in iunie 1992, la Massachusetts Institute of Technology (M.I.T.) langa Boston, a participat si Linda Moulton Howe, producatoare de documentare stiintifice, mai ales de televiziune. Specializata initial pe probleme medicale si de mediu, ea a fost atrasa, in 1979, de rapoartele despre stranii mutilari de animale semnalate in ziarele din Statele Unite, Canada si Australia. Pe camp erau gasite vite ucise, carora le lipseau urechile, ochii, limba, organele genitale ori rectul. Cateodata era indepartata toata carnea de pe maxilare. Organele lipsa nu aveau nici valoare comerciala, nici nu erau cele preferate de pradatori. Toate taieturile erau de o finete extraordinara si fara nici o urma de sange, ceea ce excludea coiotii sau alte animale. Au fost perioade in care in anumite districte in statul Colorado se raportau si trei astfel de cazuri pe zi. Mentionam ca acest fenomen continua, la fel, si azi...
          Linda a facut o ancheta in randul celor care au suferit astfel de pierderi. Experienta ei anterioara a ajutat-o sa aprecieze in mod corect fenomenul. La inceput a suspectat amestecul unei agentii guvernamentale, care ar colecta mostre pentru a monitoriza gradul de poluare a mediului; dar pe masura ce ancheta avansa si numarul de fermieri ori politisti implicati cu, care discuta crestea, Linda constata ca cei in cauza nu pareau preocupati de eventualele probleme de mediu, in schimb evocau tot mai des istorii cu discuri portocalii luminoase, uneori de marimea unui teren de fotbal, care au fost vazute deasupra cirezilor sau fascicule conice de lumina proiectate asupra vitelor dintr-o sursa cereasca invizibila, dupa care se gaseau in camp vite mutilate.
           In ziua care a urmat difuzarii documentarului pe care ea l-a realizat despre aceste mutilari, televiziunea din Denver a primit peste trei sute de apeluri telefonice, dupa care telefonistii au renuntat sa le mai numere. Majoritatea mesajelor incepeau prin cuvintele "N-am spus nimanui pana acum despre asta, dar...", dupa care urmau istorii particularizate despre mutilari de animale ori despre intalniri cu nave si lumini stranii. Linda a realizat ulterior numeroase documentare pe alte subiecte, dar nu a reusit sa se desprinda complet de tulburatoarea problematica a rapirilor. Examinarea cazurilor care i-au fost semnalate nu a fost terminata complet de ea, nici macar la momentul conferintei de la Boston, iar aici s-a intalnit cu numerosi alti martori ai unor intalniri cu fiinte presupus nepamantene.
          Linda declara unui confrate jurnalist: "Traim intr-o lume in care paradigma sociala normala spune ca OZN-urile nu exista... Dar noi, cei care am calcat pe aceste nisipuri miscatoare, cand ajungem acasa intram intr-o altfel de lume; gasim toate aceste mesaje primite pe telefon: cineva raporteaza o mutilare de vite din Kansas, cineva a vazut un disc deasupra unei pasuni... Si in domeniul rapirilor, in ciuda controverselor privind hipnoza, exista intalniri, cu depozitia unor martori oculari, cu lucruri vazute in plina zi.
         Un fermier din Texas, umbland dupa cateva vite, a intalnit doua creaturi cenusiu-verzui, de patru picioare inaltime, cu ochi mari, migdalati, transportand un vitel. Mi-a spus ca l-au speriat de moarte... A rupt-o la fuga, iar dupa trei zile, cand s-a intors cu sotia si un fiu, au gasit acolo vitelul mutilat... Sau e cazul unor fermieri - sot si sotie - din Missouri, care in iulie 1983 au urmarit pe un camp doua fapturi marunte, cu piele alba, cu, costum argintiu, carand o vaca. Veneticii au ridicat vaca intr-o nava conica, dupa care au disparut".
          Linda absolvise o universitate si, fireste, la inceput nu-i venise sa creada toate aceste povesti, dar succesiunea neantrerupta de scrisori si telefoane primite, ca si zbuciumul unor oameni care se luptau cu amintirea rapirilor carora le fusesera victime, au sfarsit prin a o face sa admita posibilitatea ca aceste istorii sa fie reale. Nu avansa explicatii, afirma doar: "tot ce pot sa spun este ca avem de-a face cu o alta inteligenta".      sursa: MAGAZIN

Niciun comentariu: