Pagini

sâmbătă, 20 noiembrie 2010

ORGONII SI ENERGIA ORGONICA

             In anul 1930, Dr.Wilhelm Reich a anuntat ca a descoperit o noua energie pe care el a numit-o "energie orgonica" (orgon), si care patrundea intim atat in atmosfera cat si in toate fapturile vii de pe planeta. A construit dispozitive numite acumulatori orgonici care puteau fi folosite pentru a trata bolile precum cancerul. Parerile sale nu erau insa impartasite de comunitatea stiintifica a momentului. Dr. Reich a descoperit ca, suprapunand straturi alternative de fibra de sticla (o substanta organica) si pilitura de otel (o substanta anorganica), poate atrage si colecta orgonul/energia eterica de ambele forme: - benefica vietii si pozitiva (pe care a numit-o "OR" sau "POR") si - energie eterica negativa, daunatoare vietii ("orgon mortal" sau "DOR").
     În anul 1940 Wilhelm Reich a construit acumulatori orgonici sub forma unor cutii, pentru a concentra orgonul. Unele dintre acestea erau pentru animale de laborator, altele erau destul de mari pentru ca un om sa stea asezat in interiorul lor. El spunea ca orgonul este o energie cosmica primordiala, de culoare albastra, care este prezenta pretutindeni si care influenteaza direct procesele atmosferice de clima, culoarea cerului, gravitatia, formarea galaxiilor si a planetelor si exprimarea biologica a emotiilor si sexualitatii. Acumulatorul orgonic realizat de Reich este compus din straturi alternative de material metalic si material izolator si arata ca un imens condensator (capacitor). El a mai construit si un "tun de nori" cu care imprastia norii. Energia orgonica este o forta naturala cu entropie negativa care are rol determinant in organizarea si concentrarea materiei.
    Conform lui Reich, boala este cauzata de blocarea sau deteriorarea energiei orgonice din corpul uman. A pus la punct cateva dispozitive cu care a realizat experimental tratamente cu orgon. Efectele observate includeau fortificarea sistemului imunitar (chiar pana la distrugerea unor tumori), dar Reich a ezitat sa declare ca aceasta era o metoda de vindecare. Dispozitivele orgonice au fost testate pe soareci de laborator bolnavi de cancer, pe plante, iar rezultatele au demonstrat ca nu este vorba deloc de un efect "placebo". Reich avea constiinta ca a dezvaluit omenirii o mare teorie unificată a sănatatii fizice şi mentale.
     Energia orgonică este energia primordială a vietii: este acea forta vitală fundamentală care este cunoscuta de cei care au un strans contact cu natura, este CHI (energia vitala) din traditia chineza, este PRANA din traditia hindusă. Numeroase aplicatii traditionale, stravechi folosesc orgonul: acupunctura, presopunctura, exerciţiile traditionale chinezesti, posturile corporale (asana) şi tehnicile de respiratie (pranayama) hinduse. Reich a identificat stiintific proprietatile şi caracteristicile energiei orgonice: umple spaţiul de pretutindeni, este lipsit de masa, patrunde prin materie, vibreaza continuu, este observabila şi masurabila. Orgonul are o mare afinitate pentru apa, si se acumuleaza uşor în organismul uman prin alimente, apa, respiratie şi prin piele. Orgonul are entropie negativa, adica tinde sa se acumuleze, si nu sa se disipe.
      In 2000, un cuplu numit Don si Carol Croft, au descoperit prin intermediul cercetarilor pe Internet si a observatiilor empirice faptul ca, fibra rasinica organica amestecata cu pilitura anorganica din diferite metale, turnate in mici forme, produc o substanta care poate atrage energie eterica, asemanator cu acumulatorii lui Reich.Carol Croft, dotata cu un deosebit simt al energiilor discrete, a realizat semnificatia acestor descoperiri, si a dus cercetarile cu un pas mai departe, adaugand compozitiei un mic cristal de Quartz, pentru abilitatea lui de a coleta eficient, a transmuta si a emite energie eterica. Acest adaos la matricea de rasina/metal, creaza o substanta care functioneaza precum un factor de transmutare energetic, inalt eficient DOR-POR (negativ-pozitiv), auto-activat si continuu-functionabil. Atunci cand orgonul este ordonat de o sursa de DOR/energie negativa, va transforma aceasta energie, eficient si continuu in POR/energie pozitiva. La un an de la aceste descoperiri, Don si sotia sa au inceput sa publice rapoarte ale experientei lor. Ei explica de asemenea tactica dispunerii a mici forme orgonice in apropierea oricarei surse de DOR, sau surse de energie vitala negative (antene de telefonie mobila, instalatii de energie nucleara, baze subterane, linii energetice naturale ale Pamantului (linii Hartman) si vortexuri). Don a inclus in rapoartele sale efectele specifice pozitive asupra vietii, vindecatoare si epuratoare pe care oricine le poate observa mergand pe urma pasilor sai. In afara de reducerea campului orgonic deteriorat, dispozitivele orgonice pot fi folosite si in alte scopuri.
      Multe persoane au sesizat efecte emotionale pozitive atunci cand au folosit un asemenea dispozitiv. Tendintele si gandurile negative dispar, iar cei care aveau insomnie au beneficiat de un somn odihnitor atunci cand au asezat un dispozitiv orgonic in dormitor. A fost observata o crestere mai viguroasă a plantelor in vecinatatea unui astfel de dispozitiv. Prezenta unui astfel de dispozitiv la servici face ca echipa (personalul) sa devina mai prietenoasa si mai putin agitata.

Un comentariu:

Dr Alashira spunea...

Mai Atotputernic a continuat să-l binecuvânteze pe dr. Alashira pentru că este o muncă grozavă. Închide anul acesta am solicitat o încărcătură pentru a-mi salva compania, dar știu modul în care am aplicat în multe organizații, dar nu am putut întâlni echipele și condițiile de acolo. .Am renunțat la așa ceva pentru un împrumut .. compania mea continuă să meargă zi de zi am vrut să vând compania, deoarece lucrurile nu funcționează bine și știu echipament ... Am contactat un prieten pentru cumpărători înainte să-mi spună cum este Alashirahelphiminkeepingisbusinessendingand acum face profit .. l-am contactat pe dr. Alashira și i-am explicat totul .. mi-a spus ce să obțin și am făcut-o .... iată organizația am aplicat împrumut de la apelat și dat și a dat și am fillit..theygave mea loan din (500.000 $) SUA .. care au plătit și compania mea se depășește peste așteptările mele .. Poate numele lui să fie grozav .. vă rugăm să vă rog, surorile, în orice situație, există o soluție care să nu piardă niciodată sper să vă ajute e-maildr.Alashirao1 @ gmail .com WhatsApp +2348034395438 mulțumesc pentru citit