Pagini

joi, 13 ianuarie 2011

SECRETUL PROTECTIEI TALISMANELOR SI AMULETELOR









            Desi exista de milenii si astazi le intalnim atat la populatii mai putin evoluate, cat si la oameni traitori in marile metropole, ele stau totusi sub o umbra de suspiciune. Cum adica ar putea un simplu obiect sa ne ofere protectie, sa actioneze deci dincolo de vointa omului?  Da, in credinta multor popoare si in zilele noastre.                
        Confectionarea talismanelor se face dupa reguli deosebite. Un talisman trebuie pregatit. Se recomanda, astfel, sa fie in armonie cu influentele destinate, care sa fie fixate si pastrate. Ca materiale pentru confectionarea talismanelor se folosesc metalele, pergamentul (pielea virgina de miel), pietrele pretioase si semipretioase, lemnul sau orice alt fel de suport. Alegerea materialului se face conform unor reguli stricte, un anume material fiind potrivit unui anume scop, prin vibratia sa energetica.                        
       Regulile dupa care se procedeaza de fapt sunt destul de complicate si laborioase, toate depinzand de efectele urmarite; astfel, un talisman pentru anumite boli trebuie confectionat din metalul ce corespunde astrului care guverneaza asupra partii din corp unde se afla sediul maladiei. Metalul trebuie topit cand astrul are pe cer o anumita pozitie, prelucrat dupa aceea intr-o alta perioada de timp benefica scopului urmarit si abia apoi sunt gravate anumite cuvinte si semne.                
       Talismanele sunt grupate in mai multe categorii. Prima categorie este aceea a talismanelor propriuzise si care confera celor ce le poarta o putere, practic, nelimitata. Pecetea lui Solomon asezata pe un inel poate avea o forta iesita din comun. Cea de-a doua categorie este cea a talismanelor de mai mica importanta, ce confera putere de un fel anume.                  
       O a treia categorie confera doar o putere limitata, directa, prin intermediul unui geniu avand o putere speciala. Amuletele sunt talismanele cu o putere limitata, care se extinde si la posesor, dar ele servesc numai persoanelor carora le-au fost destinate. Sunt folosite impotriva bolilor, a accidentelor, a otravirii, a ranilor provocate de arme albe si de foc. Amuletele sunt, de regula, confectionate din aur sau din argint, în forma de inele sau de pandantive. Uneori, amuleta poate fi facuta si dintr-o bucata de piele, postav, pergament sau chiar hartie, pe care se afla de regula o inscriptie cu o mare putere energetica.                  
       Filacterele sunt amuletele de ocrotire si fac parte din aceeasi categorie de amulete. Sunt putine talismanele a caror forta energetica se pastreaza un timp foarte indelungat. Se stie ca orice fiinta si orice obiect vibreaza; aceste vibratii se interfereaza si fiecare se incarca cu vibratiile din jur. In timp, aceasta incarcatura energetica creste si anuleaza, partial sau total, forta energetica initiala a talismanului.              
        Un obiect, de exemplu, confectionat din metal, de la extractia acestuia si pana la prelucrarea si vinderea lui, este atins de mainile a sute de persoane, este transportat in diferite locuri, unde fiecare isi lasa amprenta energetica cu propriile vibratii, bune, rele sau malefice, plus vibratiile locului unde sta pentru un timp. Din aceasta cauza, orice talisman, daca nu este confectionat de tine insuti si este cumparat sau primit, trebuie purificat, adica descarcat energetic si abia dupa aceea purtat de persoana care il are.          

         Tot datorita posibilelor incarcaturi energetice nedorite, este de preferat ca talismanele sa fie purtate in asa fel incat sa nu se vada. Persoanele cu o forta mentala deosebita si cu initierea necesara pot incarca malefic, de exemplu, un talisman purtat la gat, prin puterea gandului sau prin forta privirii.          
        Talismanele se incarca insa si cu propriile noastre vibratii de bucurie, de ura, de revolta, de invidie, de razbunare, pe care le generam prin diferitele stari sufletesti, in anumite momente ale vietii noastre. Acesta este un alt motiv pentru care talismanele trebuie din cand in cand descarcate energetic.      
        Talismanele pot fi confectionate din cele sapte metale cabalistice, pe care se graveaza semne dorite si determinate, in zilele si la orele favorabile, conform calendarului astrologic. Tot pentru confectionarea talismanelor se pot folosi pietre pretioase, insa toate obiectele de acest gen, fie ca sunt din metal, fie din pietre pretioase, trebuie invelite cu grija in saculet de matase, de culoare analoga spiritului planetei, parfumate cu parfumurile zilei corespunzatoare si pastrate la loc ferit de privirile oamenilor si de lucrurile necurate. Astfel, pentaclele si talismanele Soarelui nu trebuie sa fie vazute si nici atinse de oameni diformi si falsi sau de femei cu moravuri usoare. Cele ale Lunii pot fi profanate de privirile si de mainile celor destrabalati. Cele ale lui Mercur isi pierd forta daca sunt vazute sau atinse de preoti care percep bani pentru ceea ce fac. Cele ale lui Marte trebuie sa fie ascunse de persoane lase, fara simtul onoarei. Cele ale lui Venus, de oamenii depravati si de celibatari. Cele ale lui Jupiter, de cei nelegiuiti, iar cele ale lui Saturn, de fecioare si de copii.                                sursa:  MAGAZIN

Un comentariu:

Anonim spunea...

Articolul dumneavoastra este foarte interesant.

De unde se pot achizitiona astfel de talismane?