Pagini

sâmbătă, 12 februarie 2011

OAMENII DE STIINTA RUSI AU DESCOPERIT EXISTENTA IADULUI

        Se intampla in anul 1960, cand un grup de cercetatori rusi, condusi de doctorul in stiinte geologice Azakov au forat in Siberia un put de circa 14 km adancime. Cercetatorii geologi sovietici au facut studii stiintifice in Siberia asupra interiorului pamantului. Expeditia stiintifica a fost condusa de specialisti care erau echipati cu unele din cele mai performante instrumente de analiza si studiu al datelor.
   Instrumentele de forat au facut un put de circa 14 km adancime pentru a face studii asupra fenomenelor de deplasare a magmei si asupra temperaturii inregistrate la nivelele de adancime a forajului.
   Dintr-o data burghiul si-a accelerat rotatiile. “Trebuie sa fie numai o singura explicatie. In adancimea centrului pamantului este o cavitate.” a spus doctorul Azakov, conducatorul expeditiei din Siberia. O alta surpriza a fost marimea temperaturi masurate la nivelul de forare atins. Instrumentele de masurare a temperaturii au indicat o valoare in jur de 1100 grade Celsius. Cea din urma descoperire a fost si mai socanta. Cercetatorii rusi au introdus in putul forat instrumente de inregistrare a sunetului. La anumite intervale, au ascultat cu atentie miscarile subterane ale magmei cu microfoane foarte sensibile si rezistente la temperatura si presiune. Ceea ce ei au inregistrat dupa aceea a schimbat logica stiintifica in frica. Ei au auzit pe inregistrarea facuta strigate omenesti, vaiete de durere, o mare de suflete care tipa si urla pe fundal.
   Dupa infricosatoarea descoperire, circa jumatate dintre cercetatorii stiintifici au incetat infricosati lucrul la proiectul de studiu al miscarii magmei in scoarta terestra si au abandonat proiectul. Mai jos aveti un film video, care reda inregistrarea sunetelor din adancul pamantului. 

Niciun comentariu: