Pagini

duminică, 27 februarie 2011

PUTEREA SI FORTA GANDULUI TRANSFORMA MATERIA

           In timp ce lumina calatoreste cu 300000 km pe secunda, gandurile ajung instantaneu la locul de destinatie. Gandul este mai fin decat eterul. Daca aruncam o piatra intr-un bazin cu apa, ea va produce o succesiune de valuri concentrice avand drept epicentru locul impactului. In acelasi mod, atunci cand un gand bun sau rau strabate mintea unei persoane, el da nastere unor vibratii in "atmosfera mentala", care vor calatori in toate directiile, la mare distanta de emitator. Forta sau puterea gandului este atat de mare, incat poti invarti pamantul prin intermediul ei. Ea poate fi transmisa de la un om la altul. Suntem practic inconjurati de un ocean de ganduri. Plutim in acest ocean. Cu totii absorbim anumite ganduri si emitem altele in acest univers al gandurilor. Astfel, fiecare are propria lui lume a gandurilor, si toate aceste lumi se dizolva in marele ocean al Mintii Cosmice.
     Gandurile traiesc, ele sunt la fel de solide in lumea lor ca si o piatra in lumea fizica. Corpul nostru poate inceta sa mai fie, dar gandurile noastre nu pot muri niciodata. Fiecare schimbare de gand este insotita de o vibratie noua in materia mentala. Gandul-forta are nevoie de o anumita materie subtila (un mediu) pentru a putea actiona. De aceea, cu cat mai puternice sunt gandurile, cu atat mai devreme vor apare rezultatele lor. Cand gandul este focalizat, dandu-i-se o anumita directie particulara, el va produce anumite efecte, direct proportional cu puterea de concentrare a emitatorului (forta cu care acesta emite gandul).
    Gandul este o forta subtila, pe care ne-o putem procura si prin hrana de buna calitate. Daca mancarea este pura, gandul devine si el pur. Cel care are ganduri pure vorbeste cu multa autoritate si produce o impresie foarte vie in mintile celor care il asculta. El poate influenta astfel mii de persoane printr-un singur discurs. Gandul pur este mai ascutit decat taisul lamei. De aceea, nu emiteti decat ganduri sublime, pure. Acest lucru este posibil prin cultivarea puterii gandului, care este o stiinta exacta.
    Cei care emana ganduri de ura, gelozie, razbunare si rautate sunt cu adevarat oameni foarte periculosi. Ei intretin in lume o atmosfera de agitatie si zbucium. Gandurile si sentimentele lor negative sunt transmise in eter precum mesajele radio sau TV, si sunt receptionate de acei oameni ale caror minti rezoneaza cu asemenea vibratii. Gandul se misca cu o viteza uluitoare, putand influenta multa lume. Astfel, cei care emit ganduri sublime si pioase ii pot ajuta deopotriva pe cei din apropiere, dar si pe altii, aflati la mare distanta. Gandurile pot vindeca bolile. Ele pot transforma mentalitati. Gandurile pot face practic orice. Chiar si marile minuni au fost create practic prin puterea incredibila a gandului. Gandul este o forta la fel ca si gravitatia, atractia sau respingerea. Orice gand are greutate, forma, marime, culoare, calitate si putere, ce pot fi percepute de catre clarvazatori prin ochiul interior.
    Gandurile sunt ca obiectele. Asa cum ii poti darui unui prieten o portocala si apoi i-o poti lua inapoi, la fel poti darui si lua inapoi un gand. Un gand spiritual are o culoare galbena. Un gand de furie si ura este colorat intr-un rosu intunecat; un gand egoist are o culoare maro, etc.
    Prin puterea de a va controla gandurile puteti dobandi o putere creativa. Gandul trece de la unul la altul, influenteaza mase de oameni, astfel incat cei cu ganduri mai puternice ii vor influenta pe cei cu ganduri mai slabe. De aceea, cel care isi controleaza gandurile devine un adevarat Zeu pe acest pamant. Traim intr-o lume de ganduri. La inceput exista gandul. Apoi incepe exprimarea acelui gand prin organul vorbirii. Gandirea este intim legata de vorbire. Gandurile pline de rautate, manie sau amaraciune, ii ranesc pe ceilalti. Daca mintea, care este cauza tuturor gandurilor, dispare, la fel vor disparea si obiectele lumii exterioare. Sunetul, pipaitul, forma, vederea, gustul şi mirosul, trezirea, visul si somnul adanc - toate acestea nu sunt decat produsul mintii. Gandurile pe care le percepem in jurul nostru (sub forma obiectelor exterioare) nu sunt decat minte exprimata in forme sau substanta. Gandul creeaza, gandul distruge.
    Prietenia si dusmania, virtutea si viciul exista doar in minte. Fiecare minte creeaza o lume a binelui si a raului, a placerii si maniei, doar prin propria sa imaginatie. Binele si raul, placerea si durerea nu izvorasc din obiecte; ele apartin doar propriei voastre atitudini launtrice. Nu exista nimic bun ori placut in aceasta lume; ele exista insa in mintea voastra.
    In lumea gandurilor, ca si pretutindeni in univers, functioneaza "legea atractiei prin rezonanta". Oamenii care au ganduri similare se simt atrasi in mod natural unul catre celalalt. Doctorul va fi atras de alti doctori, sau de cercurile medicale; poetul de alt poet; cantaretul de alti cantareti; filosoful de filosofi; vagabondul de vagabonzi, etc. Mintea are putere de atractie. Voi tineti in mainile voastre intreaga putere de a va alege gandurile si de a atrage astfel spre voi influentele pe care le doriti. Folositi aceasta putere, si nu va limitati la a fi sarmane creaturi batute de valurile circumstantelor intamplatoare. Reamintiti-va ca "omul este ceea ce el gandeste". Pastrati-va inima tanara. Nu ganditi niciodata: "Am imbatranit", caci acest gand va va coplesi. La varsta de 60 de ani, ganditi: "Ma simt ca la 16 ani", caci intotdeauna omul devine ceea ce el gandeste. Aceasta este o mare lege psihologica. Ganditi: "Sunt puternic", si veti deveni puternic; daca ganditi: "Vai, ce slab sunt", veti deveni si mai slab. Daca ganditi: "Sunt un prost", cu siguranta ca veti deveni unul. Dar daca ganditi: "Sunt un intelept sau un Zeu", veti deveni un intelept ori un Zeu. Gandul este cel care modeleaza omul. Prezentul vostru este rezultatul gandurilor voastre anterioare. Daca ganditi corect, veti gandi si veti actiona corect.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Mi se pare foarte interesant acest articol si dezbate cam aceeasi idee din filmul-documentar What the Bleep!?: Down the Rabbit Hole (2006) pe care il recomand orcui care este interesat de stiinta si tainele universului

Anonim spunea...

sa inteleg ca noi ne scriem viitorul

Anonim spunea...

Perfect adevarat! multe din aceste invataminte le intelegeam neordonat din copilarie...mai tarziu cand am inceput sa caut raspunsuri am aflat de aceste adevaruri! experientele pe care le-am avut inca dinainte de a citi despre forta gandului imi sunt probe ca totul este adevarat!daca esti foarte atent la cum gandesti in fiecare zi poti observa ca intradevar atragi exact ceea ce ai gandit!!!

Anonim spunea...

cat de adevarat!!!

frumos adunate,tot ce este scris,vine sa-ntareasca,da..tot frumosul vietii e permis :)

Anonim spunea...

cat de adevarat!!!

frumos adunate,tot ce este scris,vine sa-ntareasca,..tot frumosul vietii e permis :)