Pagini

marți, 15 februarie 2011

TIPURI DE EXTRATERESTRI SI INFATISAREA LOR

       Studiile care s-au efectuat in cadrul diverselor "Proiecte Top Secret" in ultimii 50 de ani afirma ca exista 9 (noua) tipuri diferite de extraterestri care domina istoria OZN-urilor. Toate aceste noua "specii" diferite care viziteaza Terra de vreo 250.000 de ani incoace, au o tehnologie total diferita de a noastra. In toate privintele au surse de energie la discretie, poseda la diverse trepte de aplicare stiinta folosirii proprietatilor subatomice, precum si un alt concept (cel corect) in legatura cu materia si spiritul. Atat posibilitatile tehnice cat si cele bio psihice sunt diferentiate la cele noua tipuri extraterestre, dar au ceva comun: faptul ca pot calatori pana la noi pe Terra si ca ceva (ce noua ne scapa deocamdata) ii intereseaza in mod deosebit aici.
   In continuare, o sa descriem cateva cazuri de intalniri si felul in care aratau ocupantii OZN-urilor.
  1947 - Accidentul de la Magdalena - patru extra­terestri descrisi ca avand aproximativ 1,20 m inaltime, capul mare fara par, ochii foarte mari, departati, nas, gura, urechi abia schitate, pielea galben-cenusiu, trasaturi asiatice, cinci degete, costume fara aparate de respirat.
  1947 - 23 iulie - Brazilia (Bauru). Nava metalica cenusiu argintie, diametru 45 m. Ocupanţi de peste 2 metri, picioare lungi, capul chel fara sprancene si barba, ochi rotunzi foarte mari, nu se semnaleaza nas, gura, urechi, costume complete de scafandru, transparente, umflate, cu aparate metalice in spate. Saltau si se zbenguiau aruncandu-si de la unul la altul pietroaie foarte mari. Spuneau ca vin de undeva dintr-un sistem cu sapte planete in jurul unui astru.
  1948 - Accidentul Laredo (Texas) - un extraterestru de aproximativ 1m inaltime, capul mare, ochi enormi, dispusi la 180°, maini cu patru degete.
  1950 - 2 iulie - Steep-Rock, Ontario. Deasupra locului un OZN ca doua farfurii imense, lipite impreuna pe marginile lor. Hublouri negre la distanta de 1 m. Deasupra avea un fel de cabina deschisa spre interior. Deasupra se afla o roată care se invartea lent, manevrata de "o creatura" cu o casca de culoare rosu aprins. Dedesupt vreo zece omuleti de 1-1,20 m cu casti albastre care se miscau in cerc in jurul deschizaturii de deasupra OZN-ului. Erau toti imbracati absolut la fel, pareau niste roboti avand pe piept ceva metalic, nu li se distingeau trasaturile. Se miscau ca nişte automate, trebuiau sa-si roteasca picioarele ca sa schimbe directia. Unul dintre ei tragea apa din lac printr-un furtun verde si deversa ceva în loc printr-un alt furtun. Deodata, toti disparura. OZN-ul cu un diametru de 14-15 m la centru si inaltime 3,5 m, pe margini cu hublouri, se inalta cu o rafala de vant intr-un unghi de 45 grade si disparu rapid. Apa avea o culoare albastra-rosiatica cu reflexe aurii acolo unde fusese nava. Mai multe persoane de incredere au urmarit OZN-ul.
  1951 - septembrie - Australia Centrala. Un OZN din metal stralucitor stationeaza. Avea diametru de aproxi­mativ 15 m. Un al doilea OZN asemanator aterizeaza langa primul. Dupa cateva minute de la aterizare, un om foarte mic a iesit pe dedesuptul aparatului si a patruns in cel stationat alaturi tot pe la baza. Omuletul purta imbracaminte argintie si avea un cap mare si rotund care stralucea. Dupa putin timp, OZN-ul in care patrunsese omuletul a inceput sa bazaie ca un stup de albine si s-a inaltat spre cer urmat de cel care aterizase.
  1952 - 30 iulie - Valea Valenco, Italia. Sotii Mingrezzi declara: un disc de 10 m diametru si 3 m inaltime, cu aspect metalic urca dintr-o vale si aterizeaza lin pe un ghetar. Toate sunetele au incetat sa existe. Din OZN aparu un om imbracat in costum de scafandru cu luciri metalice. Mergea greoi din cauza costumului, avea un cilindru metalic in mana si un rucsac, cu o antena in spate. El inspecta nava de jur imprejur. Martorii erau paralizati partial, dar au putut fotografia atat nava cat si pe ocupantul ei. Cand OZN-ul a decolat, dupa cca. 10 minute, viata a revenit la normal. Interesant ca nici extraterestrul, nici martorii nu lasasera nici o urma pe zapada.
  1952 - septembrie - Flatwoods Virginia V. Ceva a aterizat pe o colina. Cand martorii s-au dus sa vada ce este, s-au trezit fata in fata cu un urias de 3 m, cu aspect uman, imbracat cu un costum verde inchis si purtand o casca rotunda pe cap. Cand martorii s-au apropiat de el, acesta a scos un fel de suierat si i-a stropit cu o ceata nociva care a cauzat imbolnavirea catorva oameni. Apoi gigantul a fugit pierzandu-se in padure.
  1953 - 9 octombrie - Guadalajara, Mexic. Antonio Apadaca declara: la ferma lui a aterizat o nava albastruie, circulara, plutind si rotindu-se "ca o frunza-n vant." Din ea au coborat "doua persoane mici cam de 1,20 m (cel mai inalt), imbracati in costume ca de aviator, de culoare gri, dintr-o bucata, curele late si lucitoare, cu casti pe cap care le acopereau parul ondulat. Ei vorbeau o spaniola curata si au spus ca vin ca prieteni. Antonio i-a invitat sa viziteze ferma, le-a dat sa manance dulciuri si fructe. Au refuzat alcoolul. Au vizitat livada, gradina de legume, pasarile si porcii si s-au speriat de mugetul unei vaci. Antonio a mai observat ca "au ochi de animal salbatic, pielea de culoarea fildesului si parul prea lung. Cand au observat că Antonio isi da seama ca sunt bizari, ei au declarat ca vin din alta lume si ca noi, pamantenii am putea atinge stadiul lor de dezvoltare intr-un timp mult mai scurt decat au facut-o ei! Extraterestrii foloseau intre ei o limba guturală aspra si de neanteles. Antonio a plecat cu OZN-ul pe planeta lor, de unde s-a intors pe 14 octombrie la pranz. Calatoria durase cu totul 115 ore terestre, adica aproape 4 zile pamantene. Unde o fi fost Antonio Apadaca?
  1954 - 30 septembrie - Jussey. Doi martori vad un disc luminos care aterizeaza exact langa ei. Din disc ies "doi oameni foarte inalti, imbracati in alb si care fac semne prietenesti". Cei doi martori o rup la fuga.
  1954 - 4 octombrie - Franta. Fermierul Garreau asista cum pe tarlaua lui aterizeaza o nava rotunda cam cat un camion. O trapa gliseaza si apar "doi oameni normali, de rasa europeana, imbracati in salopete cafenii." Ei dadura mana cu fermierul, mangaiara cainele care statea cuminte si întrebara în franceză daca Parisul e la Nord? Cei doi isi dadura seama ca fermierul e perplex, se urcara in nava si decolara intr-o secunda.
  1954 - 1 noiembrie - langa Arezzo, Italia. Martora de 40 de ani vede, in timp ce se indrepta cu flori spre cimitir, o nava dublu conica din metal, cu doua scaune mici in partea de jos. Aparura doi omuleti de aproape un metru inaltime care-i zambeau aratandu-si dintii albi si marunti. Purtau costume gri si casti rosii. Aveau o umflatura in mijlocul fruntii si vorbeau intr-o limba necunoscuta. Unul din omuleti ii lua martorei florile din mana si decolara cu nava lor in inaltimi.
  1970 - Los Angeles. Lou Briggs descrie: o aratare alba cu mainile lungi, ochii verzi, capul mare cu o gaura in loc de gura, care pluti prin aer si trecu prin peretii casei si ai navei aflate in curte.
  1975 - C. Diaz (Argentina): OZN sferic, diametru 3 m, umanoizi subtiri, 1,70 m, capete mici, netede, fara ochi, nas, gura, urechi, par, cu pielea verde, brate grosolane, terminate cu ventuze cu care i-au smuls par din cap si de pe piept. Constatare facută de 46 medici.
  1983 - Stormville (New York). OZN in forma de V, 120 m, cu lumini, cu ocupanti de 1,60 m, umanoizi, capete foarte mari, guri mici, fara nas, urechi abia schitate, imbracati in costume negre.
  1985 - 26 decembrie - W. Strieben. OZN-ul enorm acoperit cu lumini...o aratare de 1,10 m cu o palarie pe cap, ochi cu orbite imense, gura cu colturi luand si forma de "O", pe piept o platosa cu cercuri concentrice. In nava mai erau roboti de forma descrisa mai inainte: umanoizi scunzi, piele cenusiu-albastruie, fata latareata, ochii adanciti in orbite, guri umane, nas mic; entitati, 1,5 m, subtiri, ochi negri, bulbucati, alungiti, nasul si gura ca niste taieturi, fara urechi, fara par; niste fiinte mai scunde dar asemanatoare, cu ochii mari si rotunzi - ei erau cei mai numerosi. In total 4 tipuri diferite ce constituiau un echipaj numeros pe o "Nava Mama."
  1989 - 4 iulie - V. Prokofieva, Kiev. Nava cilindrica, metalica, cu antene. Trei extraterestri ce pareau gemeni, costume argintii, umanoizi, fete de culoare alba, palida, par auriu ondulat, ochi mari stralucitori. Au vorbit rusa arhaica, declarand ca vor sa rapeasca oameni! Admitem ca ori spuneau adevarul, ori sunt inzestrati cu simtul umorului, deoarece rusoaicele (erau trei) i-au rugat sa nu le rapeasca, fiindca au familii, copii, soti.
  Pana aici toate bune si frumoase, daca n-ar predomina o oarecare atmosfera de stranietate si bizarerie in toate aceste relatari. Sigur ca si martorii isi au partea lor de "interpretare" a ceea ce au vazut si simtit, in raport cu socul produs, de starea emotionala, de cultura si nivelul de intelegere a fenomenului.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Da imi place articolul dar cred ca 250.000 de ani e f. putin daca este asa ca ne-au vizitat..Pe putin 250 milioane de ani.In 1973 un miner american a scos de la 750 metri nu ascunsa acolo, nu sub pietre ci cuprinsa in strat.A dat cu pickamerulpeste ea si cand a scos-o a ramas tiparul armei pe roca.Dar nimeni nu stia cum functioneaza!!!Cred ca si ei ne-au vizitat de atunci si cel mai mult din asta ei au pus bazele sa devenim homo sapiens ca nu aveam nici o sansa .Ei atunci nu eram homo sapiens sau homo erectus.

Anonim spunea...

Scuze am vrut sa spun mai sus de o arma laser.