Pagini

joi, 10 martie 2011

ENERGIA VITALA, PRANA, CHI

         Realitatea energiei vitale este bine documentata, existand mii de studii referitoare la ea. Experientele de vindecare la distanta si de rugaciune facute in laborator au demonstrat ca aceste fenomene produc un efect foarte puternic asupra bacteriilor, ciupercilor si altor organisme unicelulare, dar si asupra ADN-ului enzimelor si substantelor chimice din organism. S-au facut nenumarate studii si cercetari in aceasta directie asupra plantelor, animalelor si asupra oamenilor, cu rezultate spectaculoase.
    In fiecare moment, orice om se scalda in miscarea continua a energiei vitale care il inconjoara de pretutindeni, patrunzand in corpul lui si iesind din acesta. La fel ca pestele care nu isi da seama de existenta apei, culturile moderne occidentale neaga existenta acestei energii. Din acest punct de vedere, ele procedeaza la fel ca pestele care nu stie ce este apa, desi traieste tot timpul in ea. Potrivit regulilor stricte ale metodei stiintifice, nimic nu exista daca nu poate fi masurat. Neavand instrumente suficient de sensibile pentru a masura sau pentru a demonstra existenta fortei vitale, oamenii de stiinta ii neaga complet existenta acesteia. Este ca si cum ai nega existenta unui canal de televiziune pentru simplul motiv ca nu poti recepta frecventa lui, sau ca si cum ai nega existenta iubirii pentru ca nu ii poti masura lungimea ori pentru ca nu o poti cantari pe un cantar.
    Forta vitala este acea energie care face diferenta intre o fiinta vie si un obiect neanimat. Ea reprezinta curentul care da viata si a fost recunoscuta, apreciata si utilizata de nenumarate culturi din intreaga lume de-a lungul a mii de ani. Chinezii au numit-o "chi", iar japonezii "ki". Aceste tari si multe altele folosesc aceasta energie in diferite tehnici terapeutice de masaj, de acupunctura etc, precum si in artele martiale. Yoghinii indieni au numit-o "prana" si se folosesc de ea pentru a-si rafina intelegerea si pentru a atinge nivele superioare de constiinta prin practicile lor de yoga si de meditatie. O folosesc de asemenea pentru numeroase tehnici vindecatoare. Hawaienii o numesc "mana" si o folosesc pentru vindecarea cu mainile, pentru vindecarea la distanta si pentru rugaciune.
    Ironia face ca toti oamenii sa simta aceasta forta vitala in interiorul lor in fiecare moment al zilei. Din pacate, foarte multi dintre ei nu sunt constienti ca o simt. Pentru majoritatea oamenilor, senzatiile provocate de forta vitala sunt similare cu zgomotele de fundal ale strazii. Ei s-au obisnuit atat de tare cu ele incat nu le mai percep. Singurele momente in care percep aceste zgomote sunt cele in care se opresc si in care le asculta cu atentie. De multe ori, lucrurile care sunt cele mai evidente sunt si cel mai greu de remarcat. Forta vitala este un astfel de lucru. Si totusi, aceasta energie poate fi simtita de majoritatea oamenilor fara un efort prea mare. Tot ce ne trebuie este sa stim cum sa o privim.
    Limbajul occidental pastreaza inca o anumita intelegere intuitiva a acestei forte vitale. Atunci cand cineva moare, iar forta sa vitala ii paraseste corpul fizic, se spune ca persoana a "decedat" (expired in limba engleza, "a expirat"). Atunci cand cineva experimenteaza un flux de energie creatoare, il numim "inspirat". "Inspiratia" si "expiratia" descriu in general procesul de respiratie, care reprezinta principala sursa de prana.
    Ca sa subliniem, energia sau forta vitala reprezinta acel curent animator sau datator de viata care opereaza pe un nivel de inteligenta ce depaseste orice imaginatie umana. Forta vitala penetreaza toate fiintele vii.

Un comentariu:

Energy Team spunea...

Cercetarile efectuate in domeniul medicinei energetice au demonstrat mult mai exact ca adevarata natura a oricarui caz de boala este rezultatul intreruperilor din campul energetic al corpului uman. Campul Bio-energetic are puterea de a informa si orchestra intreg organismul atat la nivel de gandire, emotional, spiritual, fizic etc.

Acum, cand se invoca principiul "perturbarii", intrebarea care se poate pune este: de ce perturbare? Raspunsul este : Campul Bio-Energetic este perturbat in incercarea sa de a reveni la configuratia initiala, naturala.

Ce optiune homeopata avem?

Hologramele transparente CieAura sunt create pentru a interfera cu aura, campul bio-magnetic al corpului uman. Scopul este de a imbunatati echilibrul acestuia si implicit viata de zi cu zi a individului, pentru a vindeca, in cadrul unui proces complex. Eficienta sa a fost deja demonstrata de mii de ani.

Hologramele energetice CieAura au aspectul unor plasturi transparenti. Se activeaza cand intra in contact cu campul bio-energetic, la mai putin de 2 cm de piele. Se pot aplica si pe haine, sunt complet non-invazive, non-transdermale. Nu contin nimic chimic.

Hologramele energetice CieAura incorporeaza un amestec de sunete, culori, informatii, simboluri si esente sau arome. Cand se aplica pe meridianele si punctele de acupunctura, se inregistreaza un impact si reactii pozitive asupra sanatatii.

Hologramele energetice CieAura sunt planuri de procesare a combinatiilor de procese homeopatice. Ele realizeaza un echilibru si stabilitate pentru orice forma de viata.

Utilizatorii de holograme transparente energetice CieAura au raportat o sporire a capacitatii de concentrare, a starii de bine si a abilitatilor fizice.

O necesitate obligatorie pentru ca hologramele energetice transparente CieAura™ sa functioneze cu succes este o hidratare corecta cu apa potabila pura. Este deosebit de important pentru sportivi, in special, de a consuma continuu cantitatea recomandata de apa (minim 2 l), atata timp cat poarta hologramele energetice transparente.

Singura limita in comunicarea intercelulara este hidratarea. Cu cat crestem mobilitatea comunicarii in interiorul corpului fizic, cu atat creste efectul hologramelor energetice transparente CieAura